The Next Women Crowd Fund

 

Fit20

Fit in 20 minuten en altijd met je persoonlijke begeleider.

 

Vastari

Met het online platform verbindt Vastari kunst, kennis en cultuur.

Dit fonds is medio 2014 opgezet als een samenwerking tussen The Next Women en Oneplanetcrowd. Het fonds heeft een tweeledige doelstelling; het stimuleren van vrouwelijke ondernemers en het stimuleren van vrouwelijke investeerders.

 

Doelstelling
Het fonds heeft een tweeledige doelstelling; het stimuleren van vrouwelijke ondernemers en het stimuleren van vrouwelijke investeerders. Het fonds wil een platform bieden voor vrouwelijke investeerders om op een laagdrempelige manier samen te investeren en zo ondernemerschap te bevorderen.

Voor wie
The Next Women Crowd Fund investeert in eerste instantie in ondernemingen die vanuit de community van The Next Women worden aangebracht. Daarnaast investeert The Next Women Crowd Fund ook in de winnaar van de jaarlijkse The Next Women pitchcompetitie.

Instrumenten
Het fonds verstrekt eigen- en vreemd vermogen in de vorm van seed capital en aanloopkapitaal en expansiekapitaal. Dat gebeurt met aandelen en (converteerbare) leningen.

Ticketgrootte
Vanaf € 20.000 tot maximaal € 50.000.

Oprichtingsdatum

Dit fonds is medio 2014 opgezet als een samenwerking tussen The Next Women en Oneplanetcrowd.

The Next Women Crowd Fund is inmiddels uit geïnvesteerd, waardoor er geen nieuwe financiering kan worden aangevraagd via dit fonds.

Portfolio

Meld uw aanvraag

Wilt u in aanmerking komen voor een participatie door een van de fondsen van StartGreen Capital of hebt u interesse in crowdfunding? Meld uw idee bij ons aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

Hebt u vragen over het aanmeldingsformulier, de procedures of de criteria, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Aanmelden