Ga naar hoofdinhoud

10 mei 2021

Ben jij een changemaker die gelooft in diversiteit, duurzaamheid en een circulaire economie?  En wil je meebouwen aan de overgang naar een duurzame toekomst door het financieren van coole merken zoals Van Moof en Mud jeans? Dan zoeken wij jou! Vanwege onze groei zijn we op zoek naar talenten voor ons traineeship Duurzame Financieringen.

Wat bieden wij?
We bieden je een praktijkgericht traineeship inclusief opleiding om je te ontwikkelen tot een gedreven professional in het duurzame financieringsvak. Je hebt de mogelijkheid om je gedurende het traineeship te specialiseren in het verstrekken van vreemd vermogen (leningen) en/of eigen vermogen (venture capital) bij de verschillende fondsen die door StartGreen beheerd worden. Wij bieden je daarbij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Let’s go!
Geloof je ook in duurzame vooruitgang en wil je onderdeel uitmaken van ons team? Check hier alle ins en outs van deze functie. Of ken jij iemand die een perfecte fit is voor ons team?  Tag haar of hem dan in onze LI-post.

nl_NLNederlands