Ga naar hoofdinhoud

17 januari 2023

Dinsdag 14 februari vindt de elfde editie plaats van het Evenement HIER opgewekt (EHO): het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland en hét ontmoetingsmoment voor alle partijen die betrokken zijn bij  lokale energie-initiatieven. Ook dit jaar is StartGreen sponsor van EHO.

Het evenement vindt plaats in De Flint in Amersfoort, met als thema ‘Liefde voor lokaal’. Want wat is er nou mooier dan op 14 februari samen deze gedeelde liefde te vieren? Het programma bestaat uit een plenaire start, een twintigtal sessies, tientallen gesprekstafels en een uitgebreide lunch en borrel. Daarnaast bent u natuurlijk welkom bij onze stand.

Dé financier van lokale projecten

Omdat wij van grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor lokale energieprojecten, is StartGreen partner van EHO. We hebben de ervaring en expertise in huis om lokale projecten van A tot Z te helpen bij de financiering. We kunnen niet alleen meedenken over de beste financieringsvorm, maar kunnen coöperaties ook begeleiden in de samenwerking met gemeentes en projectontwikkelaars. In sommige gevallen regelt Oneplanetcrowd de burgerparticipatie voor ontwikkelaars, door funding op te halen bij onze crowd van individuele investeerders.

Over EHO

Het Evenement HIER is gericht op mensen van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners – zoals gemeenten, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners. Het is een evenement waar bezoekers een goede dosis positieve energie opdoen om verder te werken aan de energietransitie.

U vindt het programma op www.evenementhieropgewekt.nl

Lees ook: Burgers betrekken bij energietransitie moet en kan

nl_NLNederlands