Deel dit
sluit
Deel dit

Intivation

Intivation maakt het samen met mobiele telefoonfabrikanten en netwerkproviders mogelijk dat mobiele communicatie bereikbaar wordt voor 1.6 miljard mensen die in regio's wonen waar een betrouwbaar elektriciteitsnet niet altijd vanzelfsprekend is.

Intivation ontwikkelt en vermarkt innovatieve technologie die de output van zonnecellen verhoogt. Hierdoor wordt het mogelijk om zonnecellen in kleine elektronische consumentenproducten in te bouwen. Intivation werkt samen met enkele van 's werelds grootste ODM fabrikanten en heeft brede ervaring in het toepassen van zonnecellen in draagbare electronica.

Intivation is in 2003 opgericht als True Solar Autonomy, nadat uitvinder Anne Osinga een nieuwe manier had ontwikkeld om de output van voltages te verhogen. De techniek is de afgelopen jaren verder ontwikkeld en verbeterd, waardoor de omzetting van zonne-energie naar elektriciteit nu snel en efficiënt verloopt.

Intivation is klaar om de techniek op grote schaal in de markt te gaan zetten en zal zich gaan focussen op draagbare consumenten elektronica voorzien van zonnecellen, voornamelijk mobiele telefoons en opladers.

Voor meer informatie: www.intivation.nl