Deel dit
sluit
Deel dit

Ojah

Ojah produceert met haar wereldwijd unieke voedseltechnologie 100% plantaardige alternatieven voor vlees. De producten worden in Nederland vermarkt onder de naam Beeter®. De producten worden gemaakt van duurzaam geteelde, niet-genetisch gemodificeerde soja. Ze hebben in tegenstelling tot de huidige generatie vleesvervangers een lange vezel waardoor het product een echte vleesbeet en sappige structuur krijgt.

Uit consumententesten blijkt dat producten met Beeter® niet te onderscheiden zijn van varianten met vlees. Industriële afnemers zijn lovend over de verwerkbaarheid tot bijvoorbeeld maaltijdcomponenten, sauzen, kant- en –klaar maaltijden en snacks. Culinaire professionals zijn enthousiast over de veelzijdigheid in bereiding en smaak.

De consumentenvraag naar hoogwaardige vleesvervangers groeit enorm door de duurzaamheids- en gezondheidsafwegingen van de consument.

Ten opzichte van andere vleesvervangers wordt bij het productieproces van de producten van Ojah geen additieven gebruikt. Het proces heeft daarnaast een laag water- en energieverbruik door de korte productietijd. Zowel het product als het productieproces dragen bij aan het verminderen van het broeikaseffect.

Voor meer informatie: www.ojah.nl