Deel dit
sluit
Deel dit

Visions Connected

Visions Connected levert videocommunicatie als gebruiksvriendelijke en gebruiksklare service. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten gebruik maken van videocommunicatie. Daarnaast ontwikkelt en realiseert Visions Connected maatwerk videoapplicaties.

Steeds meer organisaties gebruiken videocommunicatie voor de contacten met hun klanten, partners en toeleveranciers. Ook voor onderlinge contacten tussen medewerkers, al dan niet op verschillende locaties, kan videocommunicatie een grote rol spelen. Videocommunicatie verandert de manier waarop bedrijven opereren en mensen samenwerken. De ontwikkelingen gaan snel, er is steeds meer mogelijk, ongeacht de te overbruggen afstanden: van besloten incidentele videoconferenties tussen twee of meer locaties – waar ook ter wereld – tot openbare webvideo-tools en van naadloos geïntegreerde videovoorzieningen in bestaande bedrijfsprocessen tot platforms voor o.a. interactieve video-oplossingen voor mobiele netwerken.

Videocommunicatie biedt concrete voordelen, zoals hogere efficiency en beter rendement in bedrijfsprocessen. Het bespaart reistijd, bevordert een snellere uitwisseling van kennis(bronnen) en ervaring en vergroot de inzetbaarheid van experts.

Voor meer informatie: www.visionsconnected.nl