Adres:
StartGreen Capital
Mauritskade 64
1092 AD Amsterdam

 

Hoe kom ik bij het kantoor van StartGreen Capital?
StartGreen Capital zit in het KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) in Amsterdam en is onderdeel van het SDG House: een gemeenschap van duurzaamheidsexperts en sociale ondernemers die meer dan 50 vooruitstrevende ondernemers, ngo’s en organisatiesomvat. Samen werken we aan het bereiken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Door middel van partnerschappen, co-creatie en het uitwisselen van ideeën willen we onze collectieve impact maximaliseren.

 

Hoe kom ik er met openbaar vervoer:
De tramhaltes Alexanderplein en Linnaeusstraat liggen vlak naast ons gebouw en zijn eenvoudig en snel bereikbaar:
Vanaf Amsterdam Centraal Station: tram 14 – halte Alexanderplein
Vanaf Amsterdam Sloterdijk: tram 19 – halte Alexanderplein
Vanaf Diemen: tram 19 – halte Linnaeusstraat/1e van Swindenstraat

 

Hoe kom ik er met de auto:
Neem vanaf ringweg A10 afslag Watergraafsmeer/Diemen (S113). Kies aan het einde van de afrit richting Centrum/Watergraafsmeer en rij door via de Middenweg, die overgaat in de Linnaeusstraat. Het Koninklijk Instituut voor de Tropen ligt aan het einde van deze straat op de hoek met de Mauritskade.

 

Parkeren:
Wij hebben helaas geen parkeerplaatsen voor onze gasten op het terrein. Parkeren kan in de straten rondom het KIT, de kosten hiervan zijn 4,50 euro per uur. Ook kunt u (vaak met korting) parkeren in de parkeergarage in het vlakbij gelegen Oostpoort.

Vanaf de parkeergarage bent u met tramlijn 19 in twee haltes bij ons, of u kunt lopen, dit duurt zo’n 10 minuten.