Ga naar hoofdinhoud

Lisa Hees

Als advocaat heb ik meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van venture capital en private equity investeringen, M&A, crowdfunding en capital markets-transacties. Ik adviseer ons team over een breed scala aan juridische onderwerpen zoals ondernemingsrecht, governance, financieel toezichtrecht, crowdfunding, contractenrecht en effectenrecht. Ik ben nauw betrokken bij de strategische beslissingen en onderhandelingen van onder meer nieuwe investeringen, partnerships en financieringen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (LL.M) en heb gestudeerd aan Columbia University New York en University College London (LL.M). Ik trad in 2018 in dienst bij StartGreen Capital, na meer dan 8 jaar te hebben gewerkt bij Freshfields Bruckhaus Deringer (Amsterdam en New York).

Zakelijke passie
Ik vind het enorm inspirerend om te werken voor een onderneming die een positieve impact op de wereld heeft. Het geeft mij veel energie om ons team te assisteren bij het succesvol realiseren van onze doelen, in een omgeving gekenmerkt door kwaliteit, creativiteit en humor.

nl_NLNederlands