Ga naar hoofdinhoud

Simone Brummelhuis

Sinds oktober 2019 ben ik als medeoprichter, partner en fondsdirecteur betrokken bij Borski Fund. Daarnaast ben ik oprichter van The Next Women, een leden- en netwerkorganisatie die toegang biedt tot kapitaalprogramma’s en middelen voor vrouwelijke ondernemers en van The Next Women Crowd Fund, dat wordt gesteund door 70 vrouwelijke investeerders en eveneens investeert in vrouwelijke ondernemers. Daarnaast ben ik commissaris bij verschillende grote en beursgenoteerde ondernemingen (Schiphol Group, Mediahuis NL) met een focus op digitale transformatie. Ook heb ik verschillende adviesfuncties bekleed in de financiële sector (Rabo Amsterdam, Lendahand, Storecove, Annona). Ik ben een pionier in het start-up-ecosysteem en was Europees directeur van de Women in Tech Astia Accelerator, adviseur bij The Entrepreneur Centre aan de Erasmus Universiteit en van verschillende start-upprogramma’s van de Europese Commissie.

Ik ben medeoprichter van het grootste online restaurantplatform In Nederland: IENS (verkocht aan Tripadvisor in 2014). Daarvoor werkte ik als advocaat bij Loeff/A&O in Amsterdam en New York en Skadden, Arps NY. Ik ben afgestudeerd in Rechten aan de UvA en Columbia University, NY.
Ik ben erkend door Management Scope Top100, Opzij Top Vrouwen in het bedrijfsleven, 50 Future Makers in Nederland, Top 10 Vrouwen te ontmoeten in Tech door The Guardian, en mijn twitter @thenextwomen is bekroond met onderscheidingen door Fast Company en Forbes.

Zakelijke passie
Ongevraagd advies geven.

nl_NLNederlands