Werken bij StartGreen Capital

Geloof je ook in een duurzame voortuitgang en een circulaire economie en wil je onderdeel uitmaken van ons team van experts? Kijk dan welke vacature of stage bij jou past. Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerd talent, dus je kunt ook een open sollicitatie sturen.

Investment Manager @PDENH

19-10-2021

Investment Manager PDENH

Wil jij impact maken met je werk? Wil je onderdeel zijn van de energietransitie en de (duurzame) verandering van de financiële sector? En wil je die veranderingen eigenhandig een zetje geven? Lees dan snel verder!

Over StartGreen
StartGreen Capital heeft zich sinds 2006 ontwikkeld tot één van de grootste Nederlandse fondsmanagers in impact-financiering. Op dit moment heeft StartGreen Capital met haar team van +40 werknemers ca. €425 miljoen vermogen onder beheer. Daarmee financiert ze innovatieve impact-ondernemingen en projecten, vanuit 6 verschillende duurzame fondsen en haar crowdfundingplatform Oneplanetcrowd. Lees meer over StartGreen

Deze snel groeiende impact-fondsbeheerder is voor Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland op zoek naar een:
gedreven Investment Manager (32-40 uur per week)

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Als Investment Manager werk je vooral voor Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH), een fonds dat StartGreen beheert in samenwerking met KplusV. Je krijgt direct een portfolio van (circa 4 à 5) bedrijven en projecten onder beheer. Je breidt door zelfstandige acquisitie dit portfolio verder uit en werkt vervolgens toe naar exits.

Wat ga je doen?
Als Investment Manager:

 • ben je verantwoordelijk voor deals en beheer je een eigen portefeuille;
 • heb je oog voor het talent van ondernemers en kun je dit koppelen aan markt- en industriekennis voor de selectie van investeringsmogelijkheden;
 • kun je zelfstandig investeringsmogelijkheden genereren en acquireren en jouw bestaande netwerk daarvoor inzetten;
 • kun je investeringen structureren en closen en het dealteam begeleiden in de transactie;
 • schrijf je adviezen voor de investeringscommissie in samenwerking met het dealteam;
 • begeleidt je due-diligence-trajecten en onderhandelingen en ben je in staat deals te finaliseren;
 • fungeer je als strategisch en financieel klankbord voor de ondernemers en heb je oog voor de groei- en exit-strategieën;
 • houd je toezicht op de investeringen en correcte archivering van de participaties;
 • rapporteer je juist en volledig aan interne en externe stakeholders over de status van nieuwe deals en de portfolio;
 • ben je in staat een acquisitieplan voor duurzame bedrijven en projecten op te stellen en te realiseren;
 • ben je sterk in het onderhouden en uitbreiden van het netwerk met bestaande en nieuwe relaties, en kun je het fonds goed vertegenwoordigen;
 • ben je in staat om met de initiatiefnemers van de (innovatieve) energieprojecten te onderhandelen om tot een geschikte financieringspropositie te komen;
 • volg je de technologische, industrie- en markttrends voor zowel nieuwe investeringen als voor het bestaande portfolio.

Wie zoeken we?
Je hebt:

 • minimaal 5 à 6 jaar aantoonbare relevante ervaring, in sectoren zoals venture capital, corporate venturing, consultancy en/of (corporate/structured/leveraged) finance.
 • affiniteit met de energietransitie, circulaire economie en duurzame mobiliteit;
 • affiniteit met zowel venture capital als projectfinanciering;
 • goed ontwikkelde analytische vaardigheden en commercieel inzicht;
 • een opleiding bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, rechten of een technische studie aangevuld met financiële ervaring;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Je bent:

 • ondernemend, analytisch, resultaat gedreven en klantgericht, risicobewust, flexibel en een teamspeler;
 • op conceptueel niveau een overtuigende gesprekspartner.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je met ingang van 1 december 2021 een uitdagende functie in een zeer innovatieve en snelgroeiende organisatie. Wij werken in hechte teams die ondernemend werken, terwijl ze de voordelen genieten van de overkoepelende organisatie. Daardoor profiteer je van een netwerk van experts, een ‘backbone’ van hoogwaardige IT-systemen en juridische en financiële support. Je bouwt ook nog eens mee aan een duurzame toekomst op een van de fraaiste locaties van Amsterdam: het SDG House in het Tropeninstituut (KIT), direct aan het Oosterpark. Daarvoor krijg je een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf?
Ben jij de investeringsspecialist die wij zoeken en wil je onderdeel zijn van een gedreven team van experts? Stuur dan je motivatie plus curriculum vitae voor 29 oktober 2021 naar Wilma van Luenen, work@startgreen.nl of bel voor meer informatie naar 06-10621583. Wil je als Investment Manager als zzp’er bij ons aan de slag? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Officemanager StartGreen (parttime)

26-10-2021

Officemanager StartGreen (parttime)
Wil jij impact maken met je werk? Wil je onderdeel zijn van de energietransitie en de (duurzame) verandering van de financiële sector? Lees dan snel verder!

Over StartGreen
StartGreen Capital heeft zich sinds haar ontstaan in 2006 ontwikkeld tot één van de grootste Nederlandse fondsmanagers in impact-financiering. Op dit moment heeft StartGreen Capital met haar team van +40 werknemers ca. €500 miljoen vermogen onder beheer. Daarmee financiert ze innovatieve impact-ondernemingen en projecten, vanuit 6 verschillende duurzame fondsen en haar crowdfundingplatform Oneplanetcrowd.

Lees meer over StartGreen

Deze snelgroeiende impact-fondsbeheerder is op zoek naar een:
enthousiaste parttime officemanager voor 16-24 uur p/wk, verdeeld over ten minste 3 dagen 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Wij zoeken een enthousiaste officemanager die ervoor zorgt dat de zaken op ons kantoor op rolletjes lopen en dat iedereen een prettige en effectieve werkplek heeft. Dankzij jou kan het hele team soepel en ongestoord werken aan een duurzame toekomst.

Wat ga je doen?
Als officemanager:

 • ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de interne organisatie. Je regelt alle facilitaire zaken, zoals het afstemmen met leveranciers en het bestellen van kantoorartikelen;
 • help je bij de onboarding van nieuwe medewerkers;
 • ben je verantwoordelijk voor een optimale werkplek voor alle medewerkers;
 • zorg je dat het kantoor een prettige en inspirerende ontmoetingsplek is voor de medewerkers en relaties;
 • help je events te organiseren;
 • ben je personal assistent voor de directie en ondersteun je de HR-manager.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een hbo-werk- & denkniveau en minimaal 4 jaar werkervaring in (een) vergelijkbare functie(s).
 • Je kunt uitstekend plannen en organiseren.
 • Je hebt ervaring met het beheren en uitvoeren van organisatorische en secretariële processen en procedures.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.
 • Je gaat accuraat te werk, hebt een hands-on– en can-do-mentaliteit en bent stressbestendig.
 • Je bent goed in staat om behoeftes vanuit het team te identificeren en om te zetten naar concrete acties en verbetervoorstellen.
 • Je hebt ervaring in en/of affiniteit met de financiële en duurzame (energie)sector.
 • Je hebt ruime ervaring met MS Office.

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een gezellig en gedreven team van mensen die geloven in de kracht van impact-investing: in de combinatie van financieel en sociaal rendement. Je bouwt ook nog eens mee aan een duurzame toekomst op een van de fraaiste locaties van Amsterdam: het SDG House in het Tropeninstituut, direct aan het Oosterpark. We bieden een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf?
Ben jij een oplossingsgerichte duizendpoot met een passie voor duurzaamheid én voor organiseren? Stuur dan je motivatie plus curriculum vitae naar Wilma van Luenen, work@startgreen.nl of bel voor meer informatie naar 06-10621583.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Investment Specialist - MKB @Oneplanetcrowd

28-06-2021

Investment Specialist – MKB

Wil jij impact maken met je werk? Werk je graag samen met inspirerende ondernemers? Wil je onderdeel zijn van de (duurzame) verandering van de financiële sector? En die verandering ook een zetje geven? Lees dan snel verder! 

Over Oneplanetcrowd
Oneplanetcrowd is het grootste duurzame crowdfinancieringsplatform van Nederland. We brengen innovatieve ondernemers en toekomstgerichte investeerders samen om de transitie naar een duurzame economie te versnellen. Ondernemers en energieprojecten die bijdragen aan één of meer Sustainable Development Goals kunnen via het platform financiering ophalen bij de crowd van ruim 30.000 betrokken beleggers.

Together we fund the future
Oneplanetcrowd is geïnitieerd door StartGreen Capital. Als een van de grootste impactfondsmanagers van Nederland heeft StartGreen al meer dan 300 duurzame ondernemers en energieprojecten gefinancierd.

Oneplanetcrowd is op zoek naar een fulltime Investment Specialist MKB (32-40 uur p/wk)

Jouw rol als Investment Specialist MKB
Als Investment Specialist zet je een lead om naar een financieringsvoorstel voor het platform Oneplanetcrowd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor MKB ondernemers. Je werkt in een klein hecht team met collega Investment Specialisten. Tevens werk je samen met de investmentanalisten van StartGreen Capital met wie je de proposities op kwaliteit onderzoekt. Je onderhoudt het contact met de partners van Oneplanetcrowd die projecten bij ons aanbrengen. Tot onze partners behoren onder meer Rabobank, ASN Bank en verscheidene financieel adviseurs. Jij hebt een duidelijke passie voor het MKB, je hebt lef en je ziet kansen. Je bent een echte aanpakker met commercieel inzicht en een netwerk. Je laat je niet beperken door een kader maar juist uitdagen: je kijkt hoe een financiering wél kan. Je voelt je thuis in een dynamische ondernemende omgeving en kunt makkelijk schakelen. Je begrijpt hoe je een onderneming als interessante investeringspropositie presenteert aan de kredietcommissie en aan het publiek. 

Profiel

 • Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden en minimaal 5 jaar gewerkt in commercieel accountmanagement/relatiebeheer in zakelijke kredietverlening (MKB-financiering tussen €250k – €2M)
 • Grondige kredietkennis & ervaring in het schrijven van financieringsvoorstellen;
 • Succesvol in acquisitie;
 • Ondernemend, analytisch, resultaat gedreven en klantgericht, risicobewust, hands-on mentaliteit, flexibel en een teamspeler;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een uitdagende functie in een zeer innovatieve en snelgroeiende organisatie. Een organisatie met een dubbele duurzame ambitie: financieringen uitzetten in duurzaamheid, voor een planeet die zichzelf niet uitput en ten tweede een duurzame, permanente, verandering teweegbrengen in de financiële sector. Oneplanetcrowd is al 8 jaar frontier in nieuwe vormen van publieksfinanciering. Tevens bieden we vanzelfsprekend een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en een heel leuk, creatief, gedreven team, gehuisvest in het mooiste kantoorgebouw van Amsterdam (Tropeninstituut). Er is vanzelfsprekend veel ruimte voor eigen initiatief. Eventueel kan de functie ook vanuit een ZZP rol ingevuld worden, als ook in deeltijd.

Geloof je ook in een duurzame vooruitgang en een circulaire economie en wil je onderdeel uitmaken van ons team van experts? Stuur dan je motivatie plus curriculum vitae vóór 25 juli 20201 naar Wilma van Luenen, email: work@startgreen.nl of voor meer informatie kun je bellen met Maarten de Jong op: 06 479 524 10.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Freelance Senior Kredietanalisten (MKB leningen of projectfinanciering) @Oneplanetcrowd

25-11-2020

Freelance Senior Kredietanalisten (MKB leningen of projectfinanciering)

Over Oneplanetcrowd
Oneplanetcrowd is een financieringsplatform voor ondernemers en investeerders dat een positief verschil maken. Onze ondernemers bieden investeerders een aantrekkelijk financieel rendement. Met de investering van onze crowd zetten zij de volgende stap. Wij geloven dat we samen met ondernemers en investeerders de transitie naar een duurzame economie kunnen versnellen. Onze crowd van ±30.000 actieve investeerders heeft inmiddels meer dan 250 energieprojecten en ondernemingen gefinancierd voor ruim 60 miljoen euro.

Oneplanetcrowd heeft samen met het StartGreen Fonds Duurzaam MKB een financieringsoplossing voor duurzame mkb’ers die door de coronacrisis tijdelijk liquiditeitsproblemen hebben. Met deze unieke samenwerking kunnen de MKB ondernemers met de BMKB-C regeling door het fonds en de crowd gefinancierd worden.

Jouw rol als Senior Kredietanalist
Als kredietanalist werk je nauw samen met de investmentspecialisten van Oneplanetcrowd om een investeringspropositie vanaf intake, langs de kredietcommissie, naar livegang te brengen. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het analyserapport en het informatiememorandum van de onderneming. Wij zorgen voor een duidelijk proces en ondersteuning zodat je vlot onze interne processen eigen kunt maken. Jij zult je richten op proposities die bij jouw kredietachtergrond passen: ofwel projectfinanciering, ofwel MKB financiering. In dat laatste geval is ervaring met de BMKB (borgstellingsregeling) echt een pre.

We huren mensen in op projectbasis. In deze functie blijf je dus formeel voor jezelf werken, maar willen we een lange termijn relatie met je opbouwen. Jij bent een specialist op gebied van mkb-kredietverlening of projectfinanciering.

Je herkent jezelf in het volgende:

 • Jij bent risicobewust en begrijpt de verantwoordelijkheid die je hebt als kritische analist.
 • Je hebt een duidelijke passie voor duurzaamheid.
 • Je bent een ervaren professional op het gebied van zakelijke kredietverlening.
 • Je bent een aanpakker en eist een hoog kwaliteitsniveau van je eigen output.
 • Je laat je niet beperken door een kader maar juist uitdagen: je kijkt hoe een financiering wél kan.
 • Je voelt je thuis in een dynamische ondernemende omgeving en kunt makkelijk schakelen.
 • Je begrijpt hoe je een onderneming als interessante investeringspropositie moet analyseren en presenteren aan de kredietcommissie en aan het publiek.

Profiel:

 • Je hebt minimaal 5 jaar gewerkt in de zakelijke kredietverlening, ofwel mkb-financiering ofwel projectfinanciering.
 • Je hebt ervaring met het schrijven van kredietvoorstellen en -analyses.
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en pro-actief.
 • Je hebt een belangrijke pre:
   • als je gewerkt hebt met de BMKB (borgstellingsregeling), of
   • als je gewerkt hebt met financiering van duurzame energieprojecten (zon, wind en/of bio-energie).

Wat bieden we jou?
We zoeken per direct freelance senior kredietanalisten. Per project spreken we een vaste vergoeding met je af. We werken in een klein en hecht team, samen met onze collega’s van StartGreen Capital op een mooie centrale locatie in Amsterdam (Tropeninstituut). Vanwege de coronamaatregelen werken we momenteel zoveel mogelijk vanuit huis.

Als jij zin hebt in deze uitdaging en je herkent jezelf in de persoon die wij zoeken, dan ontvangen we heel graag z.s.m. jouw e-mail met cv. Je kunt deze sturen naar: info@oneplanetcrowd.nl Voor aanvullende vragen kun je Maarten de Jong bellen op 06 479 524 10.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Crowdfunding Investments Intern @Oneplanetcrowd

08-10-2020

Crowdfunding Investments Intern

 

Over Oneplanetcrowd
Wij geloven dat we samen de transitie naar een duurzame economie kunnen versnellen. We bouwen aan een ‘game-changing community’ van ondernemers en investeerders. Onze crowd van ±35.000 actieve investeerders heeft inmiddels meer dan 200 projecten en ondernemingen gefinancierd voor ruim 60 miljoen euro. Hieronder vallen succesvolle campagnes als vanMoof, Fairphone, Snappcar, Yoni. Afgelopen jaar zijn we verdubbeld wat betreft opgehaald geld en we zijn hard op weg om deze trend door te zetten.

Functieomschrijving
In jouw stage krijg je de kans om kennis te maken met de verschillende facetten van een snelgroeiende onderneming in een jonge sector. Je werkt mee in het primaire proces van Oneplanetcrowd en leert zo alle ins en outs over crowdfunding. Daarnaast ondersteun je de investment specialisten in het proces van het benaderen van ondernemers tot het moment dat het crowdfundingproject succesvol online gefinancierd is. De ene keer is dit een bedrijf die duurzame telefoons ontwikkelt en de andere keer een zonnepanelenpark in het oosten van het land. Het mooie is dat je zodoende altijd in contact zal komen met ambitieuze ondernemers en in gesprek gaat over hun innovatieve en inspirerende plannen!

Tot je kerntaken behoren:
· Het (uit)zoeken van de juiste ondernemingen die passen bij Oneplanetcrowd
· Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten met betrekking tot de energie transitie.
· Het bijwonen en actief participeren in (analyse) gesprekken met ondernemers
· Het benaderen van duurzame ondernemers en meedenken over crowdfunding mogelijkheden
· Meedenken over de sales en marketing-activiteiten van Oneplanetcrowd
· Ondersteuning in salesactiviteiten van de Investment Specialisten en campagne-ondersteuning van de marketingmanager.
· Ondersteuning in de kwalitatieve en kwantitatieve analyse activiteiten van toekomstige proposities van de analisten van StartGreen Capital.
· Het overzien en begeleiden van de informatie voorziening vanuit de ondernemers naar hun investeerders

Profiel
Jij hebt lef, ziet kansen en hebt een ondernemende instelling. Je bent een echte aanpakker met commerciële en financiële interesse. Je bent niet bang om vragen te stellen en denkt graag mee met cliënten. Je voelt je thuis in een dynamische ondernemende omgeving waarin er snel wordt geschakeld en je denkt in oplossingen. Dit geeft je de ruimte om zelf (deel)projecten te initiëren en uit te voeren. Hoe meer verantwoordelijkheid je kunt dragen en bezit je neemt van je taken, hoe meer ruimte je bij ons krijgt. Dit altijd met de benodigde begeleiding vanuit ons team, met een persoonlijke aanpak en continue evaluatie van jouw leerproces.

Je herkent jezelf in het volgende:
· Je hebt WO of HBO werk- en denkniveau, en hebt bij voorkeur een studie afgerond, of bent in de afrondende fase van een studie, in de richting van management, bedrijfskunde, (bedrijfs)economie of andere financiële/commerciële/marketing richtingen.
· Jij hebt uitstekende sociale vaardigheden
· Je bent klantgericht
· Je bent ondernemend en analytisch ingesteld
· Je bent enthousiast, nieuwsgierig en pro-actief
· Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
· Je bent minimaal 4 (met een voorkeur voor 5) dagen per week beschikbaar voor een periode van 4- tot 6 maanden.

Wat bieden we jou?
Wij bieden je per direct (of op een later moment in overleg) een uitdagende stage in een informele, snelgroeiende en innovatieve organisatie en team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief maar we zorgen ook voor voldoende begeleiding. De stagevergoeding bedraagt € 500,- per maand, je reiskosten worden vergoed en je krijgt van ons een laptop om zodanig ook thuis te kunnen werken. We werken in een gezellig, gemotiveerd en hecht team, samen met onze collega’s van StartGreen Capital op een mooie centrale locatie in Amsterdam (Koninklijk Instituut voor de Tropen). Hebben wij jouw enthousiasme gewekt en wil jij ons team komen versterken? Aarzel niet en stuur jouw motivatiebrief met CV naar Maarten de Jong op maarten@oneplanetcrowd.nl

Vragen? Gebruik voorgenoemd e-mailadres of bel naar 020-5682070. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meewerkstage Impact Investment Analyst

januari 2021

Functieomschrijving

Tijdens jouw stage krijg je de kans alle facetten van het investeren te leren kennen. Je ondersteunt het investmentteam bij het begeleiden van investeringen in (innovatieve) duurzame startups en projecten. De volgende activiteiten behoren tot jouw werkzaamheden:

 • Het zoeken naar interessante duurzame (innovatieve) startups en projecten via events of online;
 • Het opstellen van een eerste screening van alle bedrijfskundige aspecten van (potentiële) investeringen;
 • Het uitvoeren van financiële, markt en impact analyses relevant voor (potentiële) investeringen;
 • Het volgen van technologische-, industrie- en markttrends voor zowel nieuwe investeringen als voor de bestaande portfolio bedrijven.

Droomkandiaat

 • Je hebt affiniteit met startups, innovatie en/of financiën en sterke interesse in het verduurzamen van de economie;
 • Je volgt een universitaire studie, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, econometrie of een technische studie;
 • Je beschikt over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden en weet oplossingen goed cijfermatig te onderbouwen;
 • Je streeft naar het hoogste kwaliteitsniveau;
 • Je bent doortastend, resultaatgericht en een teamspeler;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden beschikbaar.

Wij werken in een hecht team (>40 werknemers) op een mooie centrale locatie in Amsterdam (Koninklijk Instituut voor de Tropen). Er is ruimte voor eigen initiatief, maar wij zorgen ook voor voldoende begeleiding. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. Reiskosten worden in overleg vergoed.

Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je bellen met Wilma van Luenen (tel: 020 568 2060).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

januari 2021

Functieomschrijving

Tijdens jouw stage krijg je de kans alle facetten van het investeren te leren kennen. Je ondersteunt het investmentteam bij het begeleiden van investeringen in (innovatieve) duurzame startups en projecten. De volgende activiteiten behoren tot jouw werkzaamheden:

 • Het zoeken naar interessante duurzame (innovatieve) startups en projecten via events of online;
 • Het opstellen van een eerste screening van alle bedrijfskundige aspecten van (potentiële) investeringen;
 • Het uitvoeren van financiële, markt en impact analyses relevant voor (potentiële) investeringen;
 • Het volgen van technologische-, industrie- en markttrends voor zowel nieuwe investeringen als voor de bestaande portfolio bedrijven.

Droomkandiaat

 • Je hebt affiniteit met startups, innovatie en/of financiën en sterke interesse in het verduurzamen van de economie;
 • Je volgt een universitaire studie, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, econometrie of een technische studie;
 • Je beschikt over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden en weet oplossingen goed cijfermatig te onderbouwen;
 • Je streeft naar het hoogste kwaliteitsniveau;
 • Je bent doortastend, resultaatgericht en een teamspeler;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden beschikbaar.

Wij werken in een hecht team (>40 werknemers) op een mooie centrale locatie in Amsterdam (Koninklijk Instituut voor de Tropen). Er is ruimte voor eigen initiatief, maar wij zorgen ook voor voldoende begeleiding. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. Reiskosten worden in overleg vergoed.

Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je bellen met Wilma van Luenen (tel: 020 568 2060).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.